perjantai 7. syyskuuta 2012

AUNE-ehdot

1. Korjaamon toiminta

Korjaamo suorittaa työn ammattitaitoisesti ja huolellisesti käyttäen alkuperäisiä tai laadultaan sitä vastaavia osia. Jos asiakas tuo omia varaosia voi korjaamo kieltäytyä käyttämästä niitä.

2. Työtilaus

Työtilaus tehdään kirjallisesti ja siitä jää yksi kappale asiakkaalle ja yksi kappale korjaamolle. Asiakkaan pitää kertoa mahdolliset aikaisemmat korjaukset ja huollot. Asiakas voi perua työtilauksen ennen työn alkamista tai ennen työn valmistumista. Asiakas joutuu silti maksamaan tätä ennen tehdyt korjaukset ja varaosien hinnat.

3. Vastuu autoverosta

Korjaamo ei ota vastaan ajoneuvon uudelleen verottamiseen  mahdollisesti johtavaa auton korjaustyötä ellei asiakas ole rekisteriotteeseen merkitty omistaja. Korjaamon täytyy ilmoittaa asiakkaalle jos korjauksen jälkeen auto pitää verottaa uudelleen.

4. Hintatiedot

Korjaamon hinnoitteluperusteet pitää olla esillä asiakaspäätteen luona. Hinta arviota ei saa ylittää yli 15% ellei korjaamo osoita muusta sovitun. Jos autoa huoltaessa huomataan vika jota ensimmäisessä tarkastuksessa ei huomata on asentajan velvollisuus soittaa asiakkaalle kertoa viasta ja kertoa uusi hinta arvio jos se on tarpeen.

5. Maksuehdot

Lasku maksetaan käteisellä työn luovutuksen yhteydessä paitsi jos muusta on sovittu aikaisemmin. Asiakas saa olla maksamatta laskua jos korjauksessa on tehty virhe. Korjaamon täytyy korjata virhe tai maksaa sen korjaukseen tarvittavat rahat.

6.Työn valmistuminen

Työ tehdään sovitussa ajassa. Jos työ myöhästyy on siitä ilmoitettava asiakkaalle. Asiakkaan täytyy antaa kohtuullinen aika lisäaikaa korjaamolle. Jos valmistusaikaa ei ole määrätty työtilausta tehdessä on valmistusaika kohtuullinen työn vaativuuteen ja laajuuteen verrattuna.


7. Työn kohteen vastaanottaminen ja luovuttaminen

Työn kohde vastaanotetaan ja luovutetaan korjaamon aukioloaikoina. Jos työn kohde luovutetaan aukioloajan ulkopuolella on asiakas vastuussa. Korjaamo vastaa työn kohteen huolellisesta säilytyksestä. Korjaamo ei ole vastuussa auton sisällä olevasta irtaimistosta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti